DESPRE NOI

Cu certitudine mai bine pentru tine!

Firma IN-CERT, acreditată de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, a devenit o certitudine din 2008, oferind clienților siguranță, calitate și profesionalism. Evoluția societății și a economiei pune în fața persoanelor juridice (societăți comerciale, asociații, fundații, PFA) noi obligații și provocări. Domeniul protecției muncii și al situațiilor de urgență a trecut printr-o serie de transformări de care orice organizație modernă trebuie să țină cont, pentru a crea un mediu de lucru sigur, confortabil și eficient.

Acționează preventiv

Este mai ușor să previi decât să repari și, de aceea, elaborarea unor sisteme de sănătate și securitate în muncă precum și a unei strategii de prevenire și de acțiune în cazul situațiilor de urgență sunt obiective principale ale unui management performant. Mai mult, ele sunt obligatorii prin lege, iar organizațiile care nu au făcut demersurile pentru elaborarea documentației necesare, riscă amenzi foarte mari.

Lucrează cu profesioniști

Având în vedere complexitatea și importanța domeniului, considerăm că modul în care se elaborează documentele SSM și PSI în cadrul unei organzații reprezintă o mare responsabilitate. Aceste sarcini nu pot fi îndeplinite din când în când, printre alte activități curente. De aceea, ne-am specializat și ne perfecționăm permanent pentru a oferi organizațiilor o abordare profesională, serioasă, planificată și constantă, prin care riscurile la locul de muncă să fie reduse la minim.

Dacă alegi IN-CERT, beneficiezi de:

  • Soluții personalizate pentru fiecare client;
  • Flexibilitate, disponibilitate de deplasare, încadrare în termene;
  • Personal calificat (expert în domeniul securității și sănătății în muncă,evaluator de riscuri de accidentare, inspector de protecția muncii, cadru tehnic PSI, RSVTI, auditori , ingineri);
  • Prețurile sunt negociabile și pot fi plătite și în rate;
  • Discount-uri considerabile pentru achiziționarea unui pachet de servicii.

În concluzie, ce îți oferim?

Calitate în interiorul organizației, prin siguranță, confort și eficientizarea activității pe baza unor proceduri clare, legale și certificate și recunoașterea internațională a calității printr-un sistem profesional care și-a dovedit eficiența în timp și care este utilizat de organizații din întreaga lume.

Porniți alături de noi, în siguranță, spre lumea calității totale!